BATMAN’DA BAYRAM BOYUNCA ULAŞIM ÜCRETSİZ

BATMAN’DA BAYRAM BOYUNCA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Batman Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da Batman Belediyesi, (28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz) dört gün boyunca vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak.

Kurban Bayramı’nda İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı belediye otobüslerinin dört gün boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini belirten Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, vatandaşların bayram ziyaretlerini yapabilmelerini, bayramı bayram ruhu içerisinde idrak edebilmeleri ve dini vecibelerini yerine getirmeleri amacıyla 4 günlük Kurban Bayramı boyunca belediye otobüslerinin vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Mezarlıklara Ücretsiz Özel Seferler

Batman Belediyesi, Kurban Bayramı arifesinde yani 27 Haziran Salı günü ise tüm mezarlıklara ücretsiz özel ek sefer düzenliyor.

Belediye yetkilileri, vatandaşların vefat eden yakınlarını mezarlıklarda daha rahat bir ortamda ziyaret edebilmelerine olanak sağlamak amacıyla bir dizi tedbir alındığını, Belediye toplu taşıma araçlarının da ücretsiz olarak hizmet verdiğine dikkat çekti.